kevin de bruyne tröja Manchester United befann si

kevin de bruyne tröja Manchester United befann sig under 1-0 på Wembley på onsdagskvällen inom 11 sekunder. Tottenhams mittfältare Christian Eriksen strök bollen förbi David De Gea i vad som var en anmärkningsvärd start i norra London. Jose Mourinhos lag är obesegrade i Premier League sedan 2:a -1 förlust hemma mot Manchester City - men lite sömnigt försvar lämnade dem med ett berg att bestiga mot Spurs.

Det dröjde inte länge innan ett olyckligt självmål från Phil Jones fördubblade Tottenhams fördel i den 28:e minuten. En vinst för Mauricio Pochettinos lag - som inte lyckades slå Newport County i FA-cupen på lördagen - skulle ta Spurs till inom fem poäng från Man United på andra plats. Det skulle vara ett enormt uppsving för Tottenhams toppLedley Kings tweet om Eriksens mål. Den legendariska Tottenham-försvararen, som drog sig tillbaka från professionell fotboll 2012, tog till sociala medier minuter efter Eriksens mål. King gjorde det snabbaste målet någonsin i Premier Leagues historia. , gjorde mål inom 10 sekunder mot Bradford City i december 2000. Eriksens mål tog 0,5 sekunder längre och 37-åringen firade sitt 18-årsrekord med en fantastisk tweet med Will Smith. Han spikade sin tweet! King var en av Englands bästa någonsin försvarare, men plågades av skadeproblem under sin 13-åriga karriär i Tottenham. Han är den bästa mittbacken jag har sett i min karriär, säger tidigare Spurs-chefen Martin Jol. "Han är vänsterfotad, högerfotad och är otroligt snabb. Han är alltid snabbare än sin motståndare.

"Jag känner att han är mer begåvad än alla andra fotbollsset barn  mittbackar i England. Men eftersom han är skadad nämns han inte så mycket med England."